Ontwerp

Luxe woning in Beverly Hills met zwembad met schoot en ultramoderne bioscoop

Luxe woning in Beverly Hills met zwembad met schoot en ultramoderne bioscoop

Boven op Carla Ridge in Beverly Hills zoekt een pas voltooide 20.000 vierkante voet een eigenaar. Carla House, ontworpen door de ervaren architecten Noah Walker en Will Pyatt van het in Los Angeles gevestigde bedrijf Walker Workshop, omlijst verreikende uitzichten vanaf het Griffith Observatory tot het Hollywood Sign. De architectuur heeft twee vleugels die een bovendek van 2000 vierkante voet flankeren, boven een zwembad van 84 voet lang met een oneindige rand. Binnen gaat de luxe verder met spafaciliteiten en een ultramoderne bioscoop. Blootgesteld beton en warme houtsoorten kleuren de muren. Grote glasvlakten vieren het 1,2 hectare vlakke land dat het huis omringt, en het uitzonderlijke uitzicht ver daarbuiten.

  • 1 |
De moderne buitenkant heeft een vide in het midden van twee 'vleugels' die de bovenste verdieping vormen. Tussen de twee delen strekt zich een zonnedek uit onder de zonnige luchten van Beverly Hills.

  • 2 |
'S Nachts komt het pand tot leven met gloeiende buitenverlichting en binnenverlichting stromen door glazen wanden die zich om het huis wikkelen.

  • 3 |
Glazen balustrades die het bovenste en onderste dek bewaken, zijn bijna ongezien, waardoor het enige dat tussen het huis en het uitzicht op het Hollywood-bord staat, de weersomstandigheden zijn.

  • 4 |
Groene landschapsarchitectuur schildert een groene rand rond de buitenkant van wit beton en hout.

  • 6 |
De architectonische overhang weerspiegelt met een dramatisch effect in het wateroppervlak.

  • 7 |
Als we de bouw vanuit de andere richting benaderen, is het mogelijk om door te kijken naar de andere kant van het huis en het prachtige uitzicht, dankzij de productieve installatie van ramen. De architectuur manifesteert zich als houten bogen waar men zonder belemmering onder en uit kan reizen.

  • 8 |
Glazen deuren schuiven open om toegang te geven aan het einde van een modern pad van betonplaten. Een volwassen boom geeft aan één kant schaduw en trekt ook het oog naar boven naar het bovendek.

  • 9 |
In de keurig aangelegde omgeving groeien meer bomen, die worden geflankeerd door met hout beklede muren die een warm welkom uitstralen.

  • 10 |
Schuifdeuren trekken zich terug naar de binnen- en buitenruimtes en laten een verkoelend briesje waaien.

  • 11 |
Buitenverlichting accentueert het plantenleven rond het pand, van de volwassen bomen die in de tuin zijn geworteld tot potplanten die op het betonnen zonnedek zijn neergezet.

  • 12 |
Drie treden leiden naar beneden in een grijs modern woonkamerontwerp, gerangschikt onder een warm houten plafond.

  • 13 |
Twee nestelende salontafels en een ronde poef vullen de opening tussen twee lichtgrijze banken, die tegenover elkaar in de grote kamer op een gemoedelijke manier tegenover elkaar staan. Twee grijze moderne fauteuils staren naar de treden.

  • 14 |
Achter de grijze woonkamer rijst een modern trapdesign op.

  • 15 |
Een andere loungeruimte bevindt zich parallel aan het pooldeck, dit keer met een formele eethoek.

  • 16 |
Een ronde salontafel vormt een perfecte combinatie voor een halvemaanvormige bank in deze ontspanningsruimte met transcendente uitzichten.

  • 17 |
Kleurrijk artwork vormt een aanvulling op de blauwgroen tint van de bankbekleding; houten lambrisering zorgt voor een gestructureerde bevestiging.

  • 18 |
Weer een andere woonkamer staat ingericht met een gebogen bankopstelling. Een vierkant salontafelduo en vierkante vloerpoefen zorgen voor een schonere vloer, als aanvulling op twee sets zeer vierkante stoelen aan weerszijden van de kamer.

  • 19 |
Aan de andere kant van een scheidingsmuur strekt zich een luxe keuken van marmer en hout uit in een kombuisformatie.

  • 20 |
De keukenbar grenst aan een pooltafel, onder twee enorme zwarte hangende lampenkappen.

  • 21 |
Elke trap in het huis komt uit op de kamers in plaats van gescheiden te worden door gangen of een lobby.

  • 22 |
Een veel grotere keukenopstelling herbergt twee enorme eilanden.

  • 23 |
De eilanden verdelen de moderne keuken in kombuizen, uitgerust om te voorzien in feestjes van gasten.

  • 24 |
Barkrukken zitten over de lengte van een van de keukeneilanden.

  • 25 |
Deze schone witte keuken met roestvrijstalen werkbladen ziet er serieus uit over de catering aan de massa. Een wirwar van zwarte hanglampen boven elk van de twee eilanden voegt een vleugje individuele stijl toe.

  • 26 |
De oplopende trap is opgedeeld in volumes helder glas en massief hout.

  • 27 |
De scherpe houten balustrade in het trapontwerp lijkt alsof hij in de betonnen vloer is gesneden, als een mes door boter.

  • 28 |
Via glazen wanden en dakramen stroomt licht het trappenhuis binnen.

  • 29 |
Een hele hoek van de hoofdslaapkamer is weggesneden om een ​​eigen balkon te bieden, maar door glazen wanden van rand tot rand blijft de buitenruimte onderdeel van de kamer.

  • 30 |
Een loungeruimte in de slaapkamer gaat naar de tegenoverliggende hoek van de kamer, gekleurd met pruimpaarse accentstoelen.

  • 32 |
Panoramische ramen met twee aspecten bieden adembenemende uitzichten rond een vrijstaand bad.

  • 33 |
Een tweede tweepersoonsslaapkamer is gezegend met een luxe ensuite en een eigen toegang tot het balkon.

  • 34 |
Aan de ene kant van een scheidingswand strekt zich een dubbele wastafel uit, met aan de andere kant de douchewand en het bad.

  • 35 |
Uitzicht op de zonsondergang zorgt voor een ontspannen avondje genieten.

  • 36 |
Een ultramoderne thuisbioscoop is verdeeld over drie niveaus om iedereen een goed zicht op het scherm te geven.

  • 37 |
Op maat gemaakte kastsystemen vullen een inloopkast.

  • 38 |
Een iets breder kledingkastontwerp is uitgerust met een centraal accessoire-eiland.

  • 39 |
Vogelperspectief.

  • 40 |
Plan.


Aanbevolen literatuur: Een spectaculair huis in Beverly Hills


Bekijk de video: The Glazer Estate. $ Million. Beverly Hills (Januari- 2022).